Понад 400 учасників відвідали у червні цього року Профі-лаби «ПІВДЕННОУКРАЇНСЬКІ Зустрічі ПРОФЕСІОНАЛІВ», «ЗАХІДНОУКРАЇНСЬКІ зустрічі ПРОФЕСІОНАЛІВ» та «СХІДНОУКРАЇНСЬКІ зустрічі ПРОФЕСІОНАЛІВ», які пройшли в Одесі, Львові та Харкові.

Минулорічний досвід проведення конференцій у Львові та Одесі переконав нас в ефективності подібної форми освітніх заходів – конференції пройшли з великим успіхом і виправдали всі наші очікування.

Цей успіх підштовхнув нас до рішення про розширення географії проекту. У цьому році до аудиторії приєдналися акушери-гінекологи східного регіону України.

Переваги подібного роду заходів очевидні – це оперативність, індивідуальний підхід при формуванні програми з урахуванням специфіки регіону, низька вартість і відсутність необхідності надовго відриватися від роботи. Літні регіональні конференції пройшли з великим успіхом. Лекції спеціальних гостей, цікаві доповіді, присвячені актуальним проблемам акушерства і гінекології, буквально з перших хвилин захопили слухачів.

Звичайно, багато в чому успіх став можливий завдяки нашим регіональним партнерам.

Ми раді, що подібного роду заходи стають традиційними майданчиками для обміну досвідом та демонстрацією новітніх розробок у сфері акушерства та гінекології.