Вже вдруге Профі-Лаб «СХІДНОЄВРОПЕЙСЬКІ ЗУСТРІЧІ ПРОФЕСІОНАЛІВ: звичні втрати вагітності» зібрав у Києві фахівців, небайдужих до цієї важливої проблеми.

Репродуктологія, яка опікується усіма проблемами розладів фертильності, зокрема звичним невиношуванням вагітності, є чи не найдинамічнішою галуззю сучасної медицини, тож за два роки, що минули від попереднього Профі-Лабу, у світі накопичилося чимало досвіду, оновленої інформації, відкриттів та вдосконалень, що здатні позитивно вплинути на рівень надання допомоги жінкам з повторними втратами вагітності.

Звичні втрати вагітності – безумовно, міждисциплінарна проблема. Тож цього разу у нашій команді були експерти-репродуктологи, генетики, імунологи, психологи, сонологи, ендокринологи, гемостазіологи.

Ми зібрали найкращих українських та іноземних спікерів галузі, вже добре вам відомих і улюблених, а також нових і перспективних, і навіть зовсім  неочікуваних і тим більше цікавих. Блискучі спікери ділилися знаннями та обговорювали контраверсійні питання і клінічні випадки.

У наступному номері ми більш детальніше познайомимо вас з науковою частиною конференції.

 

Більше фото: photos.app.goo.gl/A8iU4YbYd7S4URQh9