Тривожні симптоми інфекцій, алергічні стани, невідкладна кардіологія дитячого віку, отруєння та медикаментозні реакції – це лише короткий перелік гострих питань, висвітлених доповідачами масштабного Профі-Лабу «ЗУСТРІЧІ ПРОФЕСІОНАЛІВ: педіатрія», що відбувся 22-23 листопада у Києві

 

Насичена програма заходу, створена досвідченим шеф-редактором журналу «З турботою про Дитину» та медичним директором з педіатрії ММ «Добробут» Олексієм Риковим, містила майже 30 доповідей,  які мали змогу побачити і почути понад 405 фахівців-педіатрів з усіх куточків України!

Родзинкою Профі-Лабу стала доповідь Президента асоціації педіатрів Нідерландів Dr. Karolly Illy «Реанімація новонароджених та комунікація», яка містила практичні поради з комунікації медичного персоналу як з колегами, так і з пацієнтами, а також шляхи вирішення конфліктних ситуацій, які часто виникають у практиці лікаря. На закінчення Dr.Karolly Illy провів пряме спілкування з учасниками і застосував практику закріплення інформації у формі вирішення ситуаційних завдань.

Приєднався до команди спікерів почесний гість Профі-Лабу та харизматичний доповідач – офтальмолог Вадим Бондар з Москви, який наголосив, що у практиці лікаря-педіатра загальної практики діагностика патологій очей обмежена. Але є деякі корисні поради все ж таки стануть в нагоді кожному спеціалісту! Найважливіше – попередити небезпечні захворювання ока та вчасно зреагувати – наприклад, зворотня офтальмоскопія може бути зручніша за пряму, а спалах фотоапарата допоможе вчасно діагностувати ретинобластому.

І так протягом усього Профі-Лабу – кожна доповідь містила конкретні поради, якими може скористатися педіатр-практик.

Насправді, подія вийшла без перебільшення вражаючою, за що ми вдячні, передусім, учасникам та упоряднику програми Олексію Рикову, а також шановним спікерам за можливість вдосконалення та професійного розвитку.

До зустрічей та приєднуйтесь до подій наступного року!

Більше фото – за посиланням photos.app.goo.gl/mcgiQq2MZ4bnUxkB8