Видавництво EXTEMPORE святкує своє перше десятиліття! Саме у 2008 світ побачив перший випуск журналу «З турботою про Дитину» – незвичний для тодішнього видавничого ринку продукт, що мав стати настільним помічником лікарів-практиків. Авторами стали люди, що знаходились «на передовій» медичної практики, щоденно надаючи допомогу пацієнтам. Вони як ніхто інший знали, якої саме інформації не вистачає спеціалістам.

Відтоді було випущено 65 номерів, проведено три Профі-Лаби – «ЗУСТРІЧІ ПРОФЕСІОНАЛІВ: неонатологія».

6 липня ми відсвяткували День народження EXTEMPORE невеликою компанією, зібравши читачів і колег.

Від самого початку і до сьогодні редакція видавництва EXTEMPORE створює продукт, спрямований на задоволення потреб педіатрів і неонатологів у актуальній інформації. Успіх журналу «З турботою про Дитину» – це коли ви не пропускаєте жодного матеріалу, опублікованого в номері; коли ви звертаєтесь до журналу у пошуках відповідей на питання; коли передаєте номер своїм колегам – адже і вони мають знати більше!

З реформою первинної ланки серед наших читачів з’явились сімейні лікарі – і ми сподіваємось, що вони також стануть активними прихильниками «З турботою про Дитину», надсилатимуть свої питання, пропозиції та клінічні випадки до редакції.

Ми дякуємо всім нашим читачам за підтримку! За те, що у сучасних умовах браку часу та перевантаженості інформацією ви маєте сили і бажання вдосконалюватись професійно і покращувати рівень надання медичної допомоги дітям. Ми пишаємося вами – лікарями у сімейних амбулаторіях, поліклініках, великих центрах і маленьких шпиталях!

Безцінною усі ці 10 років була підтримка наших партнерів! Вони допомогли втілити за це десятиліття не один глобальний проект із безперервної післядипломної освіти для лікарів.

Наші найтепліші слова дружби та захоплення також адресовані всьому авторському колективу журналу «З турботою про Дитину» – редакторам, які невпинно вишукують найцікавіші світові протоколи, щоб ви завжди були в курсі новин; авторам, які готові ділитися своїм досвідом із колегами та брати участь в обговоренні менеджменту різних захворювань. Усі вони – наша сім’я EXTEMPORE, що створює для вас одне із найкращих і найсучасніших професійних видань в Україні!

Ми переконані: попереду ще не один рік разом, сповнений наукових відкриттів, нових знайомств із читачами та іноземними колегами! Давайте не відкладати у довгу шухляду професійне вдосконалення – вже 1 грудня побачимось на перших «ЗУСТРІЧАХ ПРОФЕСІОНАЛІВ: педіатрія»! Детальна інформація – на нашому сайті extempore.info.

Наостанок запрошуємо вас провести наступні 10 років із нами – видавництвом EXTEMPORE! Далі буде – буде ще насиченіше та цікавіше!