Ви питаєте, що ж там такого було, що всі тільки про це говорять? Нічого особливого, хіба що…

 Блискучий дотепник Джерард Віссер подав концепцію оптимального росту плода і довів важливість природніх пологів для здоров’я матері. Він також детально зупинився на антенатальних кортикостероїдах і токолітиках, видобувши все «підводне каміння» їх застосування.

Чарівний мрійник Кристіан Брайманн провів екскурсію у майбутнє високих технологій, зробивши доповідь про сучасний стан застосування стовбурових клітин пуповинної крові у регенеративній медицині та провівши семінар із проблем та перспектив неінвазивного пренатального тестування.

Академічний чарівник Микола Веропотвелян та досвідчений практик Дмитро Коньков розглянули контраверсійні питання ранніх репродуктивних втрат та представили сучасні міжнародні протоколи менеджменту вагітності у випадку невиношування.

Невиправний поступовець Олексій Соловйов довів на прикладах, що без співпраці з родиною та колегами всі технічні нюанси плодових втручань втрачають сенс.

Глибокий іншопланетник Віктор Ошовський навчив відрізняти компенсаторні реакції плода, які йдуть на користь, від тих, що можуть стати фатальними.

Кмітливий шукач Євген Парпалей занурив у контраверсії ехоскопічних маркерів II триместру із увагою до тонкощів дифдіагностики і нюансів менеджменту.

Неймовірна розумниця Інесcа Сафонова, спираючись на доказову медицину та український досвід, донесла раціональні підходи до проведення ультразвукового дослідження ІІІ триместру.

Інтелігентний гуру Дмитро Добрянський розповів про те, як зменшити негатив для новонародженого при плановому кесарському розтині.

Неперевершена доповідачка Маргарита Ніколенко представила контраверсійні інтерпретації результатів пренатального скринінгу I триместру.

Іронічний мудрагель Валерій Зукін розповів про революцію у генетиці, що сталася за останнє десятиріччя. Інтелектуальний правдолюб Дмитро Микитенко розповів про секрети та розвіяв міфи неінвазивного пренатального тестування.

Уважна і допитлива Лариса Пилип пояснила, як виключити мікрохромосомні аномалії, які призводять до розвитку важкої патології, але не діагностуються за допомогою звичайного цитогенетичного дослідження.

Завзятий практик Андрій Кузик розповів колегам-акушерам, де знаходяться ключові точки у спостереженні вагітних та веденні пологів при вроджених вадах плода.

І це лише частина програми! Саменька дешиця захвату. Лише жменька успіху. Чекаємо на продовження. Далі буде….

Ці та інші фото: http://extempore.info/medias/photo/571-2014-06-18-mk-formuvannia-hrupy-ryzyku-pid-chas-vahitnosti-22.html