Особливі гості, цікаві теми та безперечно палкі дискусії – це все цьогорічні «ЗУСТРІЧІ ПРОФЕСІОНАЛІВ: акушерст­во та гінекологія». Кожен із запрошених доповідачів – ім’я у своїй галузі і водночас практичний лікар, який постійно вирішує конкретні клінічні завдання. Різноманітні форми роботи протягом всього заходу дозволили кожному з присутніх відчути себе активним учасником процесу. Безліч питань до спікерів наочно демонстрували великий інтерес до обговорюваних тем.

  Для всіх, хто не мав змоги приїхати на Профі-лаб, було організовано пряме включення!

  На нашому YouTube каналі можно було спостерігати доповіді гостя з Австрії Alex Farr «Діагностика, лікування та профілактика вагінальних інфекцій під час вагітності» та «Мікроскопія в акушерстві», а також виступ ментора конференції Олександра Попкова, якій розповів про труднощі діагностування вульводинії.

  Цього року ми впровадили спеціальну програму для молодих лікарів, яка передбачає спеціальні умови участі в наших заходах. Ми впевнені – підтримка молодих спеціалістів, надання їм доступу до актуальної інформації від провідних українських та іноземних практиків – важлива складова вдосконалення медицини в Україні.

  Хочемо поділитися з вами відгуками деяких учасників заходу, які були розміщені на нашій сторінці у фейсбуці.

 

— 16–17 листопада мав змогу бути не тільки присутнім на надзвичайно цікавій зустрічі для акушерів-гінекологів, а й бути спікером. Величезне «Дякую» Віктору Ошовському за запрошення, довіру та підримку. Спілкувалися про проблеми безпліддя, пов‘язаного з трубним фактором. Дуже приємно було, що по завершенню доповіді отримав багато практичних запитань, це означає, що мої старання у підготовці були оцінені колегами. Надзвичайно класний та відкритий зал слухачів! А ще приємніше, що практично половина залу була молодь. Дякую!

Анатолій Андрієць

 

— Учиться, учиться и учиться!!! Прекрасные, замечательные два дня, проведенные с «Профи-лабом», журналом «З турботою про Жiнку». Безупречная организация конференции, полезная информация для практики.

Константин Крючков

 

— На початку відкриття «ЗустрічЕЙ професіоналів» – незмінні організатори – «Extempore». Вони підготували надзвичайно цікаву програму та запросили особливих спікерів, спеціалістів – майстрів своєї справи. Відзначаємо маленькі, але значущі ювілеї разом з «З Турботою про жінку» та «Extempore». Дуже вдячні за ваше натхнення і бажання надавати лікарям України можливість невпинно підвищувати свій науковий рівень та професіоналізм!

Наталія Крупко