З 21 по 25 червня на мальовничому острові Крит пройшов 14-й Світовий конгрес з Медицини Плода, зібравши 2100 учасників з 90 країн світу. Місце концентрації експертів найвищого ступеню з різних медичних закладів світу, зустрічі невтомних ентузіастів, нові враження та емоційні дискусії, обмін досвідом та невгамовне бажання рухатись далі і робити щось нове – ось що таке Конгрес з Фетальної Медицини!

 

Незалежно від відхилень регламенту, були обговорені абсолютно всі теми без скорочень, а дискусії тривали майже до 23-ї ночі при заповненому залі.

Наша делегація, безперечно, звертала на себе увагу: позитивні, яскраві, енергійні, зацікавлені – і майже всі одягнені у вишиванки. Це був не «флешмоб», а внутрішнє відчуття єдності з Україною, одного з одним, бажання показати всьому світу силу духу нашого народу в такий для нас непростий час.

Ми подарували керівникові Фонду Медицини Плода панові Кіпросу Ніколаідесу вишиванку ручної роботи, на знак пошани і поваги за ту працю, яку виконує професор для змін у медицині та оточуючому суспільстві, за його життєлюбність і оптимізм. Хочемо ще раз подякувати Кіпросу за надані українцям реєстраційні пільги – цього року конгрес відвідали вже 19 наших лікарів.

Купіть номер журналу, щоб прочитати статтю повністю