Ви не повірите – видавництву EXTEMPORE вже 10 років! Саме десятиліття тому вийшов перший номер журналу «З турботою про Жінку», а невдовзі світ побачив «З турботою про Дитину».

Взагалі за ці роки ми з вами встигли зробити надзвичайно багато! Пишаємося, що нам вдалося створити корисні журнали для лікарів-практиків; вдалося заснувати конференції європейського рівня – ЗУСТРІЧІ ПРОФЕСІОНАЛІВ, про які наразі знають і закордонні спеціалісти; що вдалося об’єднати найбільш активних та свідомих професіоналів в Україні навколо наших проектів. На рахунку видавництва EXTEMPORE 89 випусків «З турботою про Жінку», 64 випуски «З турботою про Дитину», десятки Профі-Лабів та майстер-класів із акушерства, гінекології та неонатології.

 10 років – це 3650 днів функціонування наших проектів, щоденних обговорень, дискусій, планів, як зробити професійну медичну освіту в Україні доступною і гідною європейського рівня.

Свій 10-літній ювілей ми відзначили 6 липня, зібравши колег та друзів EXTEMPORE. Ми вдячні усім, хто був у цей вечір із нами – ваші усмішки, щирі слова та підтримка надзвичайно важливі для нас! Дякуємо всім, хто передавав найтепліші вітання! Взагалі з кожним роком команда наших однодумців та читачів збільшується – а саме це є показником якості та корисності наших конференцій і журналів.

У дні народження прийнято говорити про мрії та сподівання. Ми ж говоритимемо лише про плани – проведення нових конференцій, приїзд ще більшої кількості іноземних слухачів на наші заходи, нові знайомства зі спікерами світового рівня, підвищення професійного рівня наших видань, створення освітніх проектів для молодих лікарів… Але всі ці плани можливі лише завдяки вам – нашим читачам, учасникам заходів та друзям!

Ми надзвичайно пишаємося вами – нашими читачами, слухачами, спікерами та друзями! Саме ваша наполеглива праця у непростих українських умовах, ваша спрага знань та позитив надихають нас створювати нові проекти та шукати шляхи, якими передова актуальна інформація з медицини може потрапляти до вас.

Дякуємо, що усі ці 10 років ви підтримували нас та демонстрували нереальну жагу знань – навіть коли здавалося, що українська медицина не готова рости до світового рівня; що надсилали матеріали для наших видань та засипали редакцію питаннями; що робили зауваження та говорили слова вдячності. То ж нехай прийдешні 3650 днів принесуть не менше користі, знайомств та професійного розвитку!

10 років – не так вже й мало, але ще зовсім небагато, враховуючи, скільки ще проектів попереду!         

Далі точно буде!..